Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Hoe werkt de watchdog-functie van MacMiniHosting.nl?

Bij uw hostingpakket kunt u een watchdog bestellen die in de gaten houdt of uw Mac mini goed functioneert. Dat werkt zo.
Deze monitorfunctie controleert elke 5 minuten of uw server goed functioneert. Wordt er een fout geconstateerd, dan wordt de controle na een halve minuut herhaald. Is de fout nog niet hersteld, dan verstuurt de watchdog een e-mail. Treedt de fout 3 minuten later nogmaals op, dan stuurt de watchdog een kort SMS-bericht naar uw mobiele telefoon. Mocht er iets mis zijn met uw Mac mini, dan weet u dat dus altijd binnen maximaal 10 minuten.

Standaard bieden we monitoring aan voor web- en mailservers (om precies te zijn: HTTP- en POP3-verkeer), maar op aanvraag kunnen we ook watchdogs aanmaken voor de volgende functies:
Carracho-servers
DNS-servers
FileMaker Pro 5/6 Client
First Class-servers
4D-servers (via 4D Open)
FTP-servers
Hotline-servers
IMAP-servers
LDAP-servers
LetterRIP Admin
News-servers
ICMP ping
Quick Time (Darwin) Streaming Servers
Radius Authentication Servers
SMTP-servers
Telnet-hosts
SSL-webservers

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].