Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
We hebben meer dan de standaard 15 GB dataverkeer per maand nodig.

Bij de standaard-overeenkomst van MacMiniHosting zit 15 GB dataverkeer per kalendermaand inbegrepen. Voor de meeste gebruikers is dat ruim voldoende. Maar wat nu als u van tevoren al weet dat u meer dataverkeer zult genereren? Of als u een keer een maand hoger uitkomt? Er zijn drie mogelijkheden:
1) U houdt de standaardovereenkomst aan, waarbij maximaal 15 GB dataverkeer per kalendermaand is inbegrepen. Voor overschrijdingen van deze limiet betaalt u achteraf 2 per extra GB (exclusief btw).
2) We spreken van tevoren een hogere datalimiet af. U betaalt dan 1,50 per GB (exclusief btw).
3) Een combinatie van 1 en 2, waarbij u een beperkte hoeveelheid extra dataverkeer van tevoren afspreekt en eventuele pieken in het gebruik achteraf betaalt.

In alle gevallen is automatische incasso de goedkoopste betalingsmethode. We brengen dan geen extra administratiekosten in rekening. U ontvangt de factuur als PDF-bestand per e-mail. Wilt of kunt u geen gebruik maken van automatische incasso dan brengen we u 4,95 administratiekosten per factuur extra in rekening.

Het dataverkeer wordt direct op de router gemeten. U ontvangt aan het begin van elke maand per e-mail een overzicht. Ook kunt u op elk gewenst moment inloggen op onze statistieken-server, waar u het dataverkeer 'realtime' kunt volgen en precies kunt zien hoeveel u die maand al hebt gebruikt.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].