Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Ik wil graag werken met pakket X. Kan dat?

In hoeverre kan ik zelf de inrichting van een gehuurde Mac mini bepalen? Ik zou namelijk graag PHP5, MySQL en HtDig willen gebruiken. Of kan ik dit eventueel zelf installeren?
De Mac mini's die we verhuren leveren we met MacOS X 10.5.x en enkele extra's, waaronder PHP (4 of 5) en MySQL. HtDig kunt u desgewenst zelf installeren. Aanwijzingen zijn hier te vinden: htdig.darwinports.com.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].