Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Kan ik een ander besturingssysteem dan Mac OS X gebruiken op mijn Mac mini?

Is het toegestaan om een eigen Mac mini te voorzien van een ander besturingssysteem, bij voorbeeld Linux?
Als de Mac mini uw eigendom is, bent u geheel vrij in de keuze van het besturingssysteem en de software die u er op zet. U bent uiteraard ook zelf verantwoordelijk voor de juiste werking. Hiervoor kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid nemen.

Gehuurde Mac miniís leveren we altijd met Mac OS X. Het staat u vrij om door middel van virtualisatie een alternatief besturingssysteem te draaien. Ook hier geldt dat we geen verantwoordelijk nemen voor de juiste werking.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].