Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Op welke service kan ik rekenen als ik een Mac mini huur?

Wat is de service die geleverd wordt bij een gehuurde Mac mini? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de harde schijf het begeeft of als het systeem de geest geeft?
Bij een gehuurde Mac mini zijn wij verantwoordelijk voor het correct functioneren van de hardware. Zou de harde schijf het bijvoorbeeld begeven, dan zorgen wij voor vervanging.

Voor de software en backup van programmatuur en gegevens is de huurder vanaf het moment van oplevering te allen tijde zelf verantwoordelijk.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].