Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Waarom zou ik een APC MasterSwitch willen gebruiken?

MacMiniHosting.nl biedt als optie een aansluiting op onze APC MasterSwitch aan. Hiermee kunt u op afstand uw Mac mini een 'harde reset' geven. Waarom zou u deze voorziening nemen als u ook via VNC of Remote Desktop uw server kunt herstarten?
Hoe robuust Mac OS X ook is, zelfs dit besturingssysteem is niet 100% foutloos. En andere software evenmin. Gelukkig gebeurt het hoogst zelden, maar uw Mac mini kán vastlopen. In het onverhoopte geval dat u met een vastloper te maken krijgt, moeten wij de machine handmatig herstarten. Hiervoor brengen we  150 in rekening (we moeten er tenslotte voor naar Rotterdam op en neer reizen).

Met een aansluiting op onze APC MasterSwitch kunt u bij calamiteiten als het ware even 'de stekker uit het stopcontact trekken'. De stroomvoorziening wordt gedurende enkele seconden onderbroken, waarna de Mac mini automatisch herstart (mits de hiervoor bedoelde optie in de Systeemvoorkeuren is aangevinkt).

U kunt de MasterSwitch zelf bedienen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Gewoon vanaf een willekeurige computer met internetverbinding en een browser (dus ook in een internetcafé in het buitenland), met de meeste smartphones en zelfs met een gsm met WAP! Een veilig gevoel, vooral als uw Mac mini taken vervult die essentieel zijn voor uw bedrijf of organisatie...

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].