Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Wordt mijn server afgesloten als het maximum dataverkeer wordt overschreden?

Afsluiting is natuurlijk onacceptabel. We hebben bij ons datacentrum een ruime overcapaciteit ingekocht en ook hier bedongen dat eventuele overschrijdingen, extreme omstandigheden uitgezonderd, niet tot afsluiting of beperking van bandbreedte (100 Mbps ‘uncapped’) mogen leiden.
Extra dataverkeer wordt dus achteraf verrekend aan de hand van de statistieken van onze router à € 2,00 per GB boven de afgesproken limiet (gerekend per kalendermaand). Prijzen exclusief 19% BTW.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].