Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Wat als MacMiniHosting failliet gaat?

Als uw bedrijf in failliet gaat (wat we natuurlijk niet hopen) en er wordt derhalve beslaggelegd op de goederen, ben ik dan mijn Mac mini kwijt?
Op alle Mac mini's staat met een sticker onderop duidelijk de naam van de eigenaar vermeld. Die naam correspondeert met de hostingovereenkomst die u sluit met MacMiniHosting. Op basis hiervan kan een deurwaarder geen beslag leggen op uw Mac mini.

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].