Mac mini hosting vanaf € 21,95 per maandHomeHome
MenuBegin Home Faciliteiten FAQ Tips Links Contact Login MenuEind
Mac mini hosting vanaf € 24,95 per maand
Alternatieven voor Apache webserver

Apache, onderdeel van Mac OS X, is met afstand de populairste webserver ter wereld. Volgens een onderzoek uit februari 2005 wordt meer dan 68% van alle websites door Apache geserveerd. Maar het meest gebruiksvriendelijk is Apache zeker niet. Er zijn andere opties, zowel gratis als commercieel.
Voor het gebruik van één domein is Abyss Web Server van Aprelium Technologies gratis. De Pro-versie die zogeheten 'virtual hosts' ondersteunt, kost slechts $59,95. Ook bij Abyss geldt dat de administratie een stuk gebruiksvriendelijker is dan Apache. Bovendien bestaat er een Nederlandse versie van Abyss.

Andere webservers die het bekijken waard zijn: Xerver (gratis), Roxen WebServer (gratis) en Web Crossing (vanaf $ 995).

Zie ook:
* Gebruik uw eigen Mac mini vanaf € 24,95 per maand
* Hosting inclusief een Mac mini vanaf € 49,95 per maand
* De faciliteiten van Mac mini hosting
Beheer op afstand
Voor het beheer van uw server vanuit kantoor of huis maakt u gebruik van programma’s als Webmin (voor functies zoals web, mail en databases) en VNC (om het bureaublad op afstand te bedienen). Als u bij ons een Mac mini huurt, is alle benodigde software reeds op de server geïnstalleerd. Stuurt u uw eigen Mac mini in, dan kunt u de software gratis via MacMiniHosting.nl downloaden. Ook vindt u hier veel tips om u op weg te helpen.

Mac mini is een handelsmerk van Apple, Inc. Andere product- en bedrijfsnamen die hier genoemd worden, zijn mogelijk eveneens (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. MacMiniHosting.nl is op generlei wijze aan Apple gelieerd. 2019 © CoMedia [web & data concepts].